I am

We are what we make out of ourself. Our mind, our actions creates the life that's ment for us. Choose your path wisely. Money isn't necessarily the key to happiness, but the state of a mind can be.

Vattkoppor

Kategori: The Au-pair part of my life

" Vattkoppor räknas till de klassiska barnsjukdomarna och är en mycket vanlig sjukdom. Vuxna som inte smittats som barn kan också insjukna. Symtom på vattkoppor är kliande vätskefyllda blåsor på bålen, i ansiktet, i hårbotten och sist på händer och fötter. Sjukdomen brukar gå över på ungefär en vecka ".

Källa: http://www.vardguiden.se/templates/Article.aspx?Articleid=3256

Alla i detta hus har redan haft vattkoppor (inkl. mig) men tro tusan att Aidan skulle lyckas få det igen efter helgen. Cody var nämnligen sjuk och nu i tisdags fick vi reda på att alla fyra barnen (Mia, Harvey, Mckenzie och Cody) har fått vattkoppor. Så idag har Aidan varit hemma med mig hela dagen och hjälpt mig att städa för det tyckte han var kul :)

Just nu kollar vi igenom massa bilder och klipp, eller tog en paus från de för att blogga så han kör låtsas karate mot sig själv i spegeln nu. Söt är han :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: