I am

We are what we make out of ourself. Our mind, our actions creates the life that's ment for us. Choose your path wisely. Money isn't necessarily the key to happiness, but the state of a mind can be.

Red Nose Day

Kategori:Idag är det Red Nose Day i U.K och det firas för fullt.
Barnen har röda kläder i skolan, de säljs röda clownnäsor, pins osv överallt för att samla ihop pengar till fattiga i U.K och Afrika. När jag och Sabrina åkte in till Bracknell så gav vi lite mynt till de utklädda människorna som gick omkring på stan för att samla ihop pengar. Batman fick mina!
Det är en jätte kul och organiserad dag, alla deltar, alla har något rött på sig, skänker pengar, på tv visas det dokumentärer och program som har ett samband med denna dag. Kändisar som klättrar upp på Kilimanjaro för att stödja organisationen etc.

Red Nose Day anordnas av en organisation som heter Comic Relif.
Sen har de även "Do something funny for money" där de sätter på sig knasiga kläder (Batman tex), skänker en hel veckas ihop sparande av växel till Red Nose, spelar spel och leker lekar där de tar betalat för att få delta, försöka vara tyst en hel dag och om du pratar får du betala. Såklart går alla pengarna till Red Nose.

Kommentarer

 • Filippa. säger:

  Vilka härliga dagar du verkar ha då, shopping osv.. Själv får man slita för att klara nian. Jag lovar! Snart kommer jag till dig Denise.. !!

  2009-03-13 | 22:43:00
  Bloggadress: http://msfilippa.blogg.se/
 • Sofia säger:

  Har faktiskt aldrig hört talas om den dagen? vi borde ha det i Sverige också! :) lät ju kul!

  2009-03-14 | 14:20:51
  Bloggadress: http://chicflia.blogg.se/

Kommentera inlägget här: