I am

We are what we make out of ourself. Our mind, our actions creates the life that's ment for us. Choose your path wisely. Money isn't necessarily the key to happiness, but the state of a mind can be.

Allt Flyter

Kategori:
Kollade nyss på Allt Flyter. Har länge funderat på att se den men satte mig äntligen ner (hade inget annat för mig i alla fall i min ensamhet) och drog på den på datorn. De må jag säga var ett gott skratt att se på den!

Absolut värd att se! :D

Kommentarer

 • s a r a säger:

  Haha har också velat se den filmen =D! Är den värd att hyra :p?

  2009-06-18 | 20:44:34
  Bloggadress: http://sariiiih.blogg.se/
 • Anonym säger:

  Har ni tänkt på telefonsamtal på morgonen?  Lisa ligger och sover och väcks abrupt av att telefonen ringer och det tar ett tag innan hon inser att det verkligen ringer. Lisa försöker harkla sig och värma upp rösten, dock till ingen nytta för konversationen blir alltid densamma:  Lisa: Hej

  Pelle: Oj väckte jag dig?

  Lisa: Nejdå, eh jag är bara lite förkyld...  Varför är det alltid så? Varför kan Lisa inte bara säga att Pelle väckte henne? Känner Lisa skuldkänslor för att hon ligger och sover när Pelle är vaken eller är Lisa rädd att Pelle ska känna sig dum för att han väckte henne? Sen undrar jag varför Pelle måste fråga om hon sov? Om hon sov innnan kvittar det väl för hon är ju vaken nu.  Hur gör du när du svarar?

  2009-06-19 | 14:20:54
  Bloggadress: http://menjagsadet.blogg.se/

Kommentera inlägget här: