I am

We are what we make out of ourself. Our mind, our actions creates the life that's ment for us. Choose your path wisely. Money isn't necessarily the key to happiness, but the state of a mind can be.

090616

Kategori:

Ännu en dag då vi låser in oss i lägenheten och städar och packar ner det sista.

Just nu är mamma inne i köket och packar ner allting ifrån skåpen och tvättar rent över allt. Jag och brorsan försöker få ner hyllor som e fast skruvade med betongskruvar (för som er som inte vet sitter som fastklistrade i väggen!) men jag tog en paus. Ska snart damma ur garderober och väggarna :)

Vad har ni för er idag? :) Puss

Kommentarer

 • Sandra säger:

  Fullt upp med andra ord ;)  svar: Haha ja det måste nog vara den friska luften då.. har man det föra bra får man väl alla sånna sjukdomar :P  Ja men det är jukul.. är likadan med min sambo, åker gärna med när han spelar bortamatcher. För det är kul att kolla på. OCh visst blir man stolt? ;)

  2009-06-16 | 10:55:51
  Bloggadress: http://froggie.blogg.se/
 • Liivan säger:

  Jaha oj det lät inte alls bra, haha !! Gud vad jobbigt. Jag ska till Skiathos, en liten ö utanför Aten !! :)

  2009-06-16 | 13:02:46
  Bloggadress: http://liivan.blogg.se/
 • Liivan säger:

  Ja visst är det? haha..  Nej många har inte hört talats om det. Men det är inte så mycket för turister, det är liksom mer "Grekland" om man säger så. Man får mer se det "normala" livet där och inte du vet se så mycket turister... ja, du förstår nog, haha! :D

  2009-06-16 | 14:01:52
  Bloggadress: http://liivan.blogg.se/

Kommentera inlägget här: