I am

We are what we make out of ourself. Our mind, our actions creates the life that's ment for us. Choose your path wisely. Money isn't necessarily the key to happiness, but the state of a mind can be.

Weekend

Kategori:

Fredag:
Åkte upp till Sthlm för att gå på Cats med familjen och mormor och morfar. Jätte kul att de orkade komma med trots omstöndigheterna.
Cats var helt underbart, vill gå och se den igen helst!
När vi kom hem därifrån så fick jag lite presenter av morföräldrarna och mina kusiner. Fick ett jätte fint halsband och matchande armband av mormor och morfar och ett fint armband av mina kusiner sen pengar av båda :)

Lördag:
Sov kvar hos mormor och morfar för att sen åka hem till Kvarnstugan nästa morgon. Blev att äta julbord på Fatburen utanför Askersund. Det fanns inte så mycket att välja mellan men gott var det!
Vi åkte sedan hem till Kvarstugan och firade mig lite.
Fick presentkort på Guldfynd, tre nya badankor, massor av godis, samlar-glas, mjukisbyxor och ullvantar. Efter det blev det lite firande med drinkar och cider och chips så mådde hur bra som helst då! :)

Söndag:
Sov kvar på Kvarnstugan och åkte inte till Kumla förens på eftermiddagen. Packade ihop lite saker och planerade vad som skulle klpas i London. Hann åka in en snabbis till Örebro för att träffa Jossan och prata lite med henne och se en film. Alltid lika trevligt med dig gumman!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: