I am

We are what we make out of ourself. Our mind, our actions creates the life that's ment for us. Choose your path wisely. Money isn't necessarily the key to happiness, but the state of a mind can be.

Första dagen i skolan

Kategori:

Mjodå, första dagen i skolan idag var det som gällde. Underbart att träffa alla klasskamrater igen! Saknat er massor! Mindre bra att de håller på att bygga om våran avdelning just nu så vi har inget hemklassrum längre, inga egna datorer, hyllor och våra soffor kommer förmodligen försvinna de med! Våra lädersoffor! :( Så just nu den här terminen kommer vi att springa omkring som idioter över hela skolan eftersom vi har nya klassrum till alla lektioner och de e inte ens bestämda klassrum så de kommer bytas ut titt som tätt. Inte roligt det heller. Sen är våran mattelärare/mentor Patricia gravid igen så henne har vi bara den här terminen ut o sen får vi en vikare IGEN! ( Vi vill ah tillbaka Helena!) Och våran franska lärare är gravid med så henne har vi också bara terminen ut. Herregud vad alla ska gå och bli med barn samtidigt! :p

Men skiola igen = läxor och prov. Har redan satt datum på nästa franska provet, Jippie... Men i år ska jag skärpa till mig. Inga "två-poäng-över-G" här inte. minst Vg- isf!

Men dags att sova!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: