I am

We are what we make out of ourself. Our mind, our actions creates the life that's ment for us. Choose your path wisely. Money isn't necessarily the key to happiness, but the state of a mind can be.

Man mår som man förtjänar!

Kategori:

Haha nej, så illa är det inte. Har ju faktiskt lovat mig själv och andra att ta det lilla lugna nu på nätterna :)

Kvällen började hemma hos Linda Svanis tillsammans med Elina, Linda Gson och Tessan. Det bjöds på en MASSA skitsnack kan jag meddela, lite vin och lite annat bus.
När vi sticker ner till bussen för att ta oss till stan så ser vi att den röd liten bil ligger mitt över ett staket och bärgningsbilen håller på att dra ner honom.
Mycket lyckat killar, mycket lyckat Charlie! ;)

Hopp på bussen, styr in mot stan till ett par grabbar med förfest. Chips & dip krig, biljardspel, dansandes på soffan allmänt bus försekom. Mycket trevligt gäng!

Skulle sen upp på Strömpis, 10 pers trycker vi in oss i en liten, liten bil för att åka ca 200 meter, värt och roligt var det! Trångt och mysigt, hihi.

Sen efter det bar det in på Strömpis, dansades tills fötterna inte orkade längre, sprang omkring och hälsa på alla vi kände och de vi inte kände. Satt ute på terassen (får passa på innan snön kommer!) och snacka massa skit me folk.
Ja, sjukt trevlig kväll var det i alla fall och tack alla som gjorde den bra!

Nu, back to reality! <3

Kommentarer


Kommentera inlägget här: