I am

We are what we make out of ourself. Our mind, our actions creates the life that's ment for us. Choose your path wisely. Money isn't necessarily the key to happiness, but the state of a mind can be.

Skype

Kategori:

Tjollahopp!

Grå och trist söndag är vad det är idag.
Därför ska man plugga klart matte, göra god nudelwok och kolla på G.I. Joe medans man vänter på att resten av familjen ska ta sig hit.

Billy vann brottartävlingen i Norge så massor av grattis pusar & kramar på honom.
Filippa & pappa var och hälsade på hästarna i Godegård så om jag inte hade valt att stanna i Kumla över helgen hade jag med kunnat få hälsa på våra gullegrisar men de får bli en annan helg.

De håller på att flytta in nya grannar i lägenheten intill med. Så just nu borrar de förfullt så det är nästan så man vill gå och knacka på och fråga om de kan limma fast grejerna på väggen istället. Ska nog ge igen lite sen och spela superhög musik ett tag, hehe.

Hur som helst så har jag lärt mormor och morfar Skype och eftersom de skaffat en webcam nu med så kan vi sitta och prata närsomhelst och hur mycket som helst. Det är ju superbra eftersom vi inte träffar varandra så ofta! Men det går inte att prata när grannen borrar, tyvärr..

Nej, nu blir de fiskgratäng, och jag tror de nån som låser upp dörren! Slut på ensamheten!

Puss puss

Kommentarer


Kommentera inlägget här: