I am

We are what we make out of ourself. Our mind, our actions creates the life that's ment for us. Choose your path wisely. Money isn't necessarily the key to happiness, but the state of a mind can be.

För ful för TV

Kategori: Philosophical

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3083905.ab

Det var de värsta, alldeles oförlåtligt.

Ni kan inte säga att ni inte blev ens blev lite rörda när ni hörde den lilla flickan stå och sjunga inför 91 000 personer på plats och miljoner tv-tittare på OS invigningen i Peking. Jätte söt flicka med jätte söt röst. Bättre kan det inte bli! Bevisligen inte eftersom att hon som stod och "sjöng" inför alla dessa människor faktiskt mimade. Det var inte ens henne röst. Jag hade inte blivit fullt lika arg om det var hennes röst som de körde i playback för då är det fortfarande hon som sjunger. Men att ta en flickas röst och ta en annan flicka att framföra den för att den först nämnda var för "ful" för att vara med i tv. Själv tycker jag att alla små kines flickor är hur söta som helst, jag hade inte brytt mig alls om Yang ( hon som egentligen skulle sjunga men var för ful ) stod där och framförde låten. Det är ju låten och rösten man lyssnar till. Man sitter inte direkt och tänker; Gud, vilken ful liten tjej. Kunde de inte hittat nån bättre? Sen finns det väl självklart en och annan idiot som tänker det med. Så fult spel. Och att kritikerna kallade Lin (hon som mimade sången) för nästa superstjärna.. Helt fel tjej, total fel. Ni borde skämmas arrangörer i Peking! Usch!

Men lilla Yang var i alla fall stolt, tur att hon är för liten för att förstå än så länge.

Kommentarer

  • Magnus säger:

    jaa jag såg också på OS, den bästa invigningen någonsin :D och den där flickan var så söt ^^

    2008-08-13 | 12:27:13
    Bloggadress: http://magnussword.blogspot.com/
  • Denise säger:

    Magnus:

    Sant, hon var otroligt söt! Alla kines barn är söta (a) Men elakt att den andra inte fick vara med för hon var för "ful". Har sett bild på henne och hon va ju visste söt. Kanske inte lika söt som den andra tjejen men iaf ^^

    2008-08-13 | 14:19:15

Kommentera inlägget här: